Kinesisk litteratur og madkultur
Smag på Kina og få inspiration til sommerlæsningen, når den dansk-kinesiske forfatter Xinxin Ren Gudbjörnsson og oversætter Sidse Laugesen deler ud af deres viden om kinesisk litteratur og madkultur. Få inspiration til, hvilke kinesiske forfattere du skal læse i sommerferien, og smag på Kina, når vi i forlængelse af oplæggene serverer en frokost bestående af traditionel kinesisk mad.
Frokosten er inkluderet i billetprisen foruden drikkevarer.
Frokostmenuen:
Miniforårsruller (vegetarisk)
Klassiske dumplings
Strimlet agurk med sauce (vegetarisk)
Røræg med tomater (vegetarisk)
Lynstegt pak choi med shiitakesvampe (vegetarisk)
Dybstegte krydrede kyllingestykker med tørret chili og sichuanpeber
Fuqi FeiPian
Fiskestykker i brændende chilisovs med bønnespirer
Sichuan med sivripeber og chili