Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

Kinesisk litteratur og madkultur

To spisepinde, som tager fat i en dampet dumpling

Smag på Kina og få inspiration til sommerlæsningen, når den dansk-kinesiske forfatter Xinxin Ren Gudbjörnsson og oversætter Sidse Laugesen deler ud af deres viden om kinesisk litteratur og madkultur. Få inspiration til, hvilke kinesiske forfattere du skal læse i sommerferien, og smag på Kina, når vi i forlængelse af oplæggene serverer en frokost bestående af traditionel kinesisk mad.

Frokosten er inkluderet i billetprisen foruden drikkevarer.

Frokostmenuen:

Miniforårsruller (vegetarisk)

Klassiske dumplings

Strimlet agurk med sauce (vegetarisk)

Røræg med tomater (vegetarisk)

Lynstegt pak choi med shiitakesvampe (vegetarisk)

Dybstegte krydrede kyllingestykker med tørret chili og sichuanpeber

Fuqi FeiPian

Fiskestykker i brændende chilisovs med bønnespirer

Sichuan med sivripeber og chili

 

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
20. juni 2024
Kl 11.00 - 13.00
Yi East
Frederiks Plads 6, st.
Pris:
200 kr. inkl. frokost
Pris for unge under 30:
Billetter
  • Arrangører
    Mediepartnere
    Strategiske samarbejdspartnere
    Sponsorer