Gå til indhold
Indhold begynder her

Tag på en litterær gådejagt

Bogen 'Et dukkehjem' omgivet af kikkert, kort med mere

Hvor gik Nora hen? – en gådejagt i litteraturen

Tag venner og familie med på tur og forsøg, om I sammen kan løse mysteriet.

Med afsæt i den kanoniserede Henrik Ibsens drama ’Et dukkehjem’ kan I opleve litteraturen på en helt ny måde. Hvor gik hovedpersonen Nora gik hen, da hun forlod sit overklassehjem i slutningen af Ibsens teaterstykke? Løs mysteriet på en litterær gåtur langs Aarhus Havn. Gåderne undervejs trækker tråde ind i litteraturen og ud i aktuelle diskussioner om lighed.

Gådejagten er målrettet unge og voksne, men børn er meget velkomne. Der kræves ingen forudgående kendskab til ’Et dukkehjem’.

 

Du kan komme på gådejagt hver dag under LiteratureXchange den 10.-20. juni. Gådejagten starter på Dokk1 og koster 100 kr. pr. gruppe. Læs mere her.

 

Løs gåden og få halv pris på billetten!

I Henrik Ibsens drama ’Et dukkehjem’ får hovedpersonen Nora en række tilnavne af sin mand. Et af tilnavnene nedenfor har kun én ting til fælles med Nora? Find ordet og brug det som rabatkode, når du booker din gådejagt, så får du 50 % rabat på billetten.

 

Lærkefugl   

Egern   

Sanglærke

Spillefugl

Ejendom

 

Bemærk: Ligesom selve gådejagten, kræver det ikke et forudgående kendskab til Henrik Ibsen ’Et dukkehjem’ at løse gåden.

Gådejagten er realiseret i samarbejde med Magistraten for Sundhed og Omsorg og udviklet af gådefirmaet HV?M.

  • Arrangører
    Sponsorer