Gå til indhold
Indhold begynder her

Køb stjernebillet til LiteratureXchange 2022

Publikum til LiteratureXchange
Foto: Anthon Jackson.

Som noget helt nyt tilbyder LiteratureXchange nu stjernebilletter, der giver adgang til festivalens egne arrangementer med internationale og danske forfattere på Dokk1, Godsbanen og andre steder i byen under LiteratureXchange 9.-19. juni 2022.

Med en stjernebillet får du adgang til LiteratureXchanges stjernearrangementer, der bliver markeret med en stjerne i det trykte program og på hjemmesiden. Der er tale om en lang række arrangementer med internationale og nordiske forfattere samt arrangementer om klassikere, inspiration til nye læseoplevelser, litterære vandreture og meget mere.

Programmet for LiteratureXchange offentliggøres i løbet af foråret 2022. Du kan løbende følge med i, hvilke forfattere du kan opleve til festivalen her.

Under festivalen har du mulighed for bare at møde op til arrangementet, men vi anbefaler, at du på forhånd booker en gratis pladsbillet via litx.dk, så du er sikret en plads. Stjernebilletten vises i døren inden arrangementet sammen med pladsbilletten.

Køb din stjernebillet allerede nu

En stjernebillet koster 400 kr. og er den perfekte julegaveidé!

Stjerne+billet og tag en ven med

Med en stjerne+billet har du mulighed for at tage en ledsager med til stjernearrangementerne. Vi anbefaler ligeledes, at I booker pladsbillet til jer begge to.

En stjerne+billet koster 600 kr.

 

Køb din stjernebillet her.

  • Arrangører
    Sponsorer