Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

AFLYST Individet i den store historie - mød Sofi Oksanen

Forfatter Sofi Oksanen
Foto: Toni Harkonen.

Grundet rejserestriktionerne ifm. Covid-19 er det desværre ikke muligt at møde hverken Nino Haratischwili eller Sofi Oksanen til dette arrangement. Oksanen kan i stedet opleves til et live digitalt arrangement, hvor hun er med på storskærm, mens publikum og moderator kan stille spørgsmål fra salen. Læs mere her.


Oplev finske Sofi Oksanen i en samtale om Europa, kvindeskæbner, slægters storhed og fald og meget mere. Oksanen er aktuel med romanen ’Hundeparken’, der beskæftiger sig med individet og slægten i den store historie og et Europa splittet mellem Øst og Vest. Samtalen bliver modereret af journalist og anmelder Kamilla Löfström. Arrangementet foregår på engelsk.

Arrangementet er en del af det dansk-tyske kulturelle venskabsår. Med afsæt i de dybe historiske bånd mellem Danmark og Tyskland skal det kulturelle venskabsår videreudvikle og intensivere det gode samarbejde mellem vores to lande og sætte et internationalt eksempel for fredelig og fremadskuende sameksistens i det 21. århundrede.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
15. juni 2021
Kl 19.30 - 21.00
Store Sal, Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2
Pris:
100 kr.
Pris for unge under 30:
75 kr.
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer