Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

ÆNDRET Hundeparken - mød Sofi Oksanen

Forfatter Sofi Oksanen
Foto: Toni Harkonen.

Grundet rejserestriktionerne ifm. Covid-19 er det ikke blevet muligt for Sofi Oksanen at deltage fysisk. Arrangementet bliver i stedet til et live digitalt arrangement, hvor forfatteren er med live på storskærm, mens publikum og moderator kan stille spørgsmål fra salen.

Finske Sofi Oksanen fik sit gennembrud med romanen ’Renselse’, som hun vandt Nordisk Råds litteraturpris for i 2010. Hendes forfatterskab kredser om køn og seksualitet samt arven fra Estlands historie som et land på grænsen mellem Øst og Vest. Oplev Sofi Oksanen i samtale med lektor og prodekan Anne Marie Pahuus om romanen ’Hundeparken’. I romanen møder korruptionen i Øst grådigheden fra Vest, og i skæringspunktet står to kvinder, der både er ofre og overlevende. Det er en roman om tabte børn, løgne og konsekvenserne af at betragte kvindekroppen som en handelsvare. Samtalen foregår på engelsk.

Coronapas ved arrangementer
Arrangementer afvikles i forhold til gældende Covid-19 retningslinjer. Alle over 15 år skal fremvise et gyldigt coronapas, ved denne type arrangement.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
16. juni 2021
Kl 20.00 - 21.00
Åbne Scene, Godsbanen
Skovgaardsgade 3
Pris:
100 kr.
Pris for unge under 30:
75 kr.
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer