Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

Tove Ditlevsens digte - mød Anne Linnet

Musiker Anne Linnet

I 1978 udgav Anne Linnet albummet ’Kvindesind’, hvor hun lagde musik til Tove Ditlevsens digte fra bogen af samme navn. Ditlevsen døde i 1976 og nåede derfor aldrig selv at høre sangene, men nu har du mulighed for at høre Anne Linnet fortælle om arbejdet med at sætte musik til Ditlevsens poesi om kærlighed, ægteskab og skilsmisse og hendes personlige forhold til forfatterens tidløse tekstunivers. Anne Linnets to albums ’Kvindesind’ og ’Barndommens gade’ står som fyrtårne i dansk musikhistorie, og i 2021 turnerer hun med sangene fra de to Tove Ditlevsens albums. Komponist og sangskriver Jesper Mechlenburg er aftenens vært.

På Aarhus Teater kan man på den anden side af sommeren opleve teaterkoncerten  ’Jeg er jo lige her’ med Anne Linnets sjælfulde og slidstærke sange om forelskelse, kærlighed og begær. Til samtalen med Anne Linnet om Tove Ditlevsen kan du få et smugkig ind i forestillingen, når Tammi Øst, kommer forbi og synger nogle af sangene fra teaterkoncerten.

 

Coronapas ved arrangementer
Arrangementer afvikles i forhold til gældende Covid-19 retningslinjer. Alle over 15 år skal fremvise et gyldigt coronapas, når arrangementet foregår i bibliotekernes sale eller mødelokaler.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
16. juni 2021
Kl 20.00 - 21.30
Store Sal, Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2
Samarbejdspartner
Dansk Forfatterforening i Aarhus
Pris:
150 kr.
Pris for unge under 30:
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer