Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

Eskapisme – åben scene, kunst og debat

Illustration af person der læser og ser på kunst.

Litteraturen og kunsten har for mange unge en været en anledning til eskapisme under Covid-19. Men hvordan påvirker en krise vores valg af virkelighedsflugt, og hvordan kommer eskapismen til udtryk gennem kunst og litteratur? Vi sætter fokus på virkelighedsflugten i litteraturen, og du kan i løbet af dagen opleve oplæsninger, performancekunst og paneldebatter om emnet. Har du en tekst, der på den ene eller anden måde belyser eskapisme, opfordrer vi dig til at læse op på vores åbne scene.

Program for dagen:

Kl. 12.00-14.00: I dette tidsrum vil der være åben scene. Her vil flere nye kunstnere give os et indblik i deres arbejde.

Kl. 14.15-16.00: Her byder vi på en spændende paneldebat, der vil byde på en diskussion af forskellige indgangsvinkler til eskapisme.

Kl. 16.15-18.00: Her byder vi på en spændende paneldebat, der vil byde på en diskussion af forskellige indgangsvinkler til eskapisme.

Du kan bestille gratis billet til de enkelte punkter på programmet, eller bestille til dem alle tre, hvis du vil deltage hele dagen

Hold dig opdateret på arrangementet her.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
13. juni 2021
Kl 12.00 - 18.00
Domen
Inge Lehmanns Gade 2
8000 Aarhus C
Samarbejdspartner
Studerende ved Litteraturhistorie, Aarhus Universitet
Pris:
Gratis, men kræver tilmelding
Pris for unge under 30:
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer