Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

POETRY SLAM POKALFINALEN Danmarks dygtigste slammere i drabelige dueller

Mikrofon og mikrofonstativ

Poetry Slam kaldes også for poesiens kampsport og er et godt eksempel på, at spoken word også kan være showbusiness. Med inspiration fra bl.a. stand up, rap, teater og sportens verden ikke mindst, bliver Poetry Slam-arrangementer altid uhyre underholdende begivenheder. 

Det gælder i særdeleshed, når alle de allerbedste poetryslammere fra hele landet er samlet til det samme arrangement – som de er det i dette tilfælde. Og du kan være med til at bestemme, hvem der skal løbe af med titlen.

Når pokalfinalen i fodbold afholdes, foregår det traditionelt i Parken – men i år var dysten rykket til Aarhus. Så det er måske meget nærliggende, at pokalfinalen i Poetry Slam afholdes i Byparken i Frederiksbjerg – måske kan der blive tradition for det? 

Til normale Poetry Slam-konkurrencer er det alle mod alle – men helt specielt til dette arrangement tages cup-systemet i brug, og poetryslammerne dyster 1 mod 1 i dueller om at gå videre til næste runde. Det vil ganske givet give showet endnu mere nerve – og sørge for at slammerne finder det bedste frem i sig selv.

Værterne til denne enestående pokalfinale er Jesper Kirkegaard, som er tidligere Aarhusmester i Poetry Slam og Tobias Dalager, som er tredobbelt Fynsmester. De vil også give smagsprøver på deres evner med ord.

Udover værterne kan I bl.a. opleve: Mathias Linaa og Pippaluk Kevser fra Aarhus, Marie Lundberg fra København, Emil Nygaard fra Odense, Nanna Stenkjær Glyngfeldt Andersen fra Horsens, Nikolaj Lind Holm fra Aalborg Thomas Thisted og Ronnie Flensborg Iversen fra Herning. Så det ypperste som dansk Poetry Slam kan tilbyde lige nu.

 

Arrangementet er en del af ’Litteratur i byparken’. Se hele programmet her. 

Hvis du vil have information og opdateringer om arrangementet på mail, så bestil en gratis billet.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
20. juni 2021
Kl 14.00 - 16.00
Frederiksbjerg Bypark
Læssøesgade 18
8000 Aarhus
Samarbejdspartner
Sundheds og kulturcenter Frederiksbjerg og Langenæs, HAPS - Hele Aarhus' Poetry Slam
Pris:
Gratis, bare mød op - bestil en gratis billet og få opdateringer på mail
Pris for unge under 30:
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer