Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

Det hul af lys - medborgere læser op fra verdensmålsantologien

Billede af bogen Det hul af lys

Kig forbi, når borgere i alle aldre læser op fra Det hul af lys - en antologi over FN's 17 verdensmål. Vi har inviteret skoleklasser, pensionister, politikere, kunstnere, naturinteresserede, kulturskabende og engagerede medborgere til at læse op fra antologien Det hul af lys, der kaster lys over FN's verdensmål igennem tekst og billeder.

Program for dagen 

11.00-11.20:

Velkommen.

Introduktion til værket og til læsevandring. Matilda Tjelldén læser starten af Puk Qvortrups tekst knyttet til verdensmål nr. 6: RENT VAND OG SANITET. Resten af teksten kan læses ved en efterfølgende guidet vandring rundt på Pier 2.

11.20-11.35:

Niels Høker Neumann læser et uddrag af Peter Laugesens tekst knyttet til verdensmål nr. 15: LIVET PÅ LAND.

Vi ser desuden en lille film med oplæsning af et andet uddrag tilsat lyd og billeder. I filmen læser Knud Ahlman op.

11.45-12.15:

Publikumsinddragende læsning af Mads Myginds tekst knyttet til verdensmål nr. 3: SUNDHED OG TRIVSEL. Publikum inviteres til at læse dele af teksten for hinanden med sidemanden og herefter i mikrofonen gennem en guidet oplæsningsoplevelse vi sammen skaber.

12.15-12.30:

Marie Rosendal læser op af Louise Juhl Dalsgaards tekst knyttet til verdensmål nr. 2: STOP SULT og Peter Laugesens tekst knyttet til verdensmål nr. 15.

12.30-13.30:

Åbent alt efter hvad publikum har lyst til. Man kan enten vælge at tage på guidet læsevandring med Puk Qvortrups tekst (dels gennem de nye byparkarealer på Pier 2) eller købe antologien og gå på opdagelse i teksterne med en kop kaffe og god musik i Domens hyggelige rammer.

 

Al indtjening fra bogen går ubeskåret til De Uledsagedes Rejsehold, der sørger for familiesammenføring til mindreårige, uledsagede flygtningebørn. Bogen koster 160,- og kan købes på dagen.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
11. juni 2022
Kl 11.00 - 13.00
Domen Aarhus
Inge Lehmannsgade 22
8000 Aarhus C
Samarbejdspartner
Domen og Matilda Tjelldén
Pris:
Gratis, men kræver tilmelding
Pris for unge under 30:
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer