Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

BogGods workshop - håndgjort papir med et drys af konfetti

Konfetti på håndlavet papir
Foto: Gitte Lægård.

Kom og prøv kræfter med at skabe dit eget håndgjorte papir - med et festligt drys af konfetti. 

Papirkunstner Gitte Lægård står klar med alle redskaber og materialer, og hun guider dig igennem den fascinerende proces. Gitte har stor erfaring i at eksperimentere med håndlavet papir, og hun har tidligere afholdt papirworkshops under BogGods. Denne gang har hun lavet konfetti af vores tidligere bogmærker og postkort, så vores aflagte materiale kan få nyt og festligt liv!

Workshoppen er åben for alle nysgerrige, der vil prøve kræfter med håndlavet papir. Så det er bare at lægge vejen forbi Vogn2 på Godsbanen mellem 11.00-12.30. 

 

Om Gitte Lægård

Gitte Lægård er uddannet tekstildesigner, og i hendes univers findes en grundlæggende kærlighed til materialer, strukturer og sanselighed. Gitte har blandt andet designet tekstiler for FDB Møbler og lavet håndsyede bøger hos Forlaget Silkefyret. Hun holder også meget af at undervise forskellige aldersgrupper inden for tekstileksperimenter, illustration og papirkunst. I de senere år har Gitte dygtiggjort sig inden for papirproduktion og bogbinding, og i Gittes kunstneriske virke er der altid fokus på kreative processer.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
11. juni 2022
Kl 11.00 - 12.30
Vogn 2, Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Samarbejdspartner
BogGods
Pris:
Gratis, bare mød op
Pris for unge under 30:
  • Arrangører
    Sponsorer