Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

BogGods workshop - skab din egen håndsyede bog

En håndsyet bog

Få ny inspiration til kreative processer og fordyb dig i boghåndværk i selskab med papirkunstner Gitte Lægård. På workshoppen kan du afprøve to forskellige teknikker til at skabe din egen håndsyede bog. Du får også inspiration til, hvordan du kan genanvende papirrester i dine kreative processer. BogGods har doneret bogmærker og postkort fra tidligere år, og i workshoppen vil Gitte give overskudsmaterialerne nyt liv - blandt andet i bøgernes omslag. 

Workshoppen foregår i Vogn 2 på Godsbanen, fra 13.00-15.00. Der er 10 pladser på workshoppen, og det koster 250 kroner at deltage.

 

Om Gitte Lægård

Gitte Lægård er uddannet tekstildesigner, og i hendes univers findes en grundlæggende kærlighed til materialer, strukturer og sanselighed. Gitte har blandt andet designet tekstiler for FDB Møbler og lavet håndsyede bøger hos Forlaget Silkefyret. Hun holder også meget af at undervise forskellige aldersgrupper inden for tekstileksperimenter, illustration og papirkunst. I de senere år har Gitte dygtiggjort sig inden for papirproduktion og bogbinding, og i Gittes kunstneriske virke er der altid fokus på kreative processer.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
11. juni 2022
Kl 13.00 - 15.00
Vogn 2, Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Samarbejdspartner
BogGods
Pris:
250 kr.
Pris for unge under 30:
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer