Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

UDSOLGT Få læseappetitten skærpet: Mød Tine Høeg i litterært selskab

For mange af os er læsning noget, vi gør helt alene. Vi trækker os tilbage i sofaen eller finder en plet i solen og er for en stund overgivet til fiktionens univers mellem siderne. Modsat tv-serier og film, som vi enten ser sammen med vores nærmeste eller, hvor vi altid kan finde nogen, som har set samme program eller film, er læsningen en aktivitet som dyrkes alene.

Men ikke i juni. I juni mødes vi i fællesskab om litteraturen til LiteratureXchange. Kom med redaktør på Litteratursiden, Nadja Agerbak til en eftermiddag på Godsbanen og hør Tine Høeg fortælle om sin kommende roman ‘Sult’. Om din smagssans blot er pirret efter at læse hendes værker eller du har slugt hele forfatterskabet, vil Nadja give en forsmag på hendes samling af litterære perler. Hvem ved, måske bliver du sulten efter mere?

 

Det litterære traktement består af:

Sult - mød Tine Høeg
Vi mødes kl. 15.45 og oplever Tine Høeg sammen på Godsbanen. Nadja står og vifter med en lilla LiteratureXchange-paraply foran Godsbanen. Vi har reserveret de bedste pladser til arrangementet.

Et glas vin i Spiselauget
Nadja fortæller om hvorfor Tine Høeg er en af de forfattere som vi har lov til at vente os meget af.

 

Nadja er sulten efter Tine Høeg
Tine Høeg kom ud af ingenting for mig. Hun kom faktisk pludselig dumpende og stjal min opmærksomhed i 2017. Den dengang 31-årlige forfatter udkom med ‘Nye rejsende’, der siden blev en del af mit litterære soundtrack, når jeg tænker på min generation. Tine Høeg skriver nemlig om at være voksen, og så alligevel ikke føle sig som voksen; om alle de forventninger, der følger med alderen, og kæmpen for at finde fodfæste i livet.

Debuten ‘Nye rejsende’, sparkede røv på sin egen stilfærdigt underfundige måde. Der var et eller andet ved den indtil da ukendte forfatter, som ramte noget i tiden, ramte noget i mig. Hendes seneste roman ‘Tour de Chambre’ gjorde det samme, hvor vi igen blev flettet ind i et følelsesmæssigt limbo, nu mellem at hjemsøges af fortiden og turde drømme om en fremtid. Lige nu venter jeg i spænding på at sætte tænderne i ‘Sult’ som udkommer 5 dage inden arrangementet. Jeg sluger og fordøjer romanen inden da og glæder mig til at dele min læseoplevelse med jer.

Initiativet er støttet af Kultur og Sundhedspuljen under Aarhus Kommune.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
15. juni 2022
Kl 15.45 - 17.45
Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C.
Samarbejdspartner
Litteratursiden.dk
Pris:
60 kr. incl. et glas vin
Pris for unge under 30:
30 kr. incl. et glas vin
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer