Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

Favntag med livet - oplev Kjersti Halvorsen

Kjersti Halvorsen til LiteratureXchange
Foto: Anna-Julia Granberg / BLUNDERBUSS.

Romanen Ida tager ansvar er en mørk og morsom samtidsdiagnose og et portræt af en ung kvinde, der forsøger at navigere i det ultimative gruppearbejde: Livet. Oplev den norske forfatter Kjersti Halvorsen i samtale med kulturredaktør Michael Bach Henriksen. Sprog: norsk/dansk.

Ida tager ansvar handler om den unge kvinde Ida, der flytter hjemmefra for at studere psykologi i Oslo. Hendes største frygt er terror, og den mindskes ikke, da hun møder Aksel – en enspænder med en mistænkelig interesse for våben. Ida bliver både fascineret og frastødt, for hvad er Aksel egentlig for en person, og hvad er han i stand til at gøre? Lidt efter lidt indser Ida, at hun må gå drastisk til værks for at holde sin egen frygt i ave. Og hvad er, når alt kommer til alt, vigtigst: at redde Aksel, verden eller sig selv?  Ida tager ansvar er på en gang mørk og morsom. Den handler om internetstalking, ensomhed, og om at flygte fra sine katastrofetanker.    Ida tager ansvar er Kjersti Halvorsens debutroman, og den har høstet fremragende anmeldelser i hjemlandet Norge. Halvorsen er tidligere studerende ved Forfatterstudiet i Bø og læser nu psykologi ved universitetet i Oslo.

Oplev Kjersti Halvorsen i samtale med Michael Bach, der er kulturredaktør hos Kristeligt Dagblad. Samtalen vil foregå på norsk. 

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
10. juni 2023
Kl 12.00 - 13.00
Lille Sal, Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2
Samarbejdspartner
Straarup & Co.
Pris:
Gratis, men kræver tilmelding
Pris for unge under 30:
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer