Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

Nastjas tårer – en samtale om Natascha Wodin

Forsiden til Nastjas tårer

Nastjas tårer af den tyske forfatter med ukrainsk-russiske rødder Natascha Wodin skildrer kvinden Nastja, der i 1992 i desperation over sin håbløse økonomiske situation forlader Kyiv og stiger på toget til Berlin med drømmen om et bedre liv. Dr.phil. og forfatter Søren R. Fauth møder oversætter Thomas Mangaard Hansen i en samtale om migrantskæbner, kultursammenstød og Ukraine. Romanen udkommer på dansk den 15. maj.

I Berlin begynder Nastja at gøre rent hos romanens fortæller. De to kvinder udvikler et nært, men ikke uproblematisk venskab præget af stærke kulturelle forskelle. Økonomisk klarer Nastja sig bedre end i Ukraine, men hun falder aldrig rigtig til i Tyskland. Wodin tegner et rørende og personligt portræt af en kvinde, der aldrig giver op – en kvinde, der deler skæbne med tusindvis af andre migranter verden over.

Natascha Wodin har vundet en lang række priser for sit forfatterskab. I 2017 blev hun tildelt Leipzig-bogmessens pris for bogen Sie kam aus Mariupol. I sit forfatterskab trækker Wodin i vid udstrækning på sin egen biografi, således også i Nastjas tårer.

 

Du kan benytte din stjernebillet til dette arrangement - husk at booke en pladsbillet. Læs mere om stjernebilletterne her.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
16. juni 2023
Kl 16.00 - 17.00
Sognegården, Vor Frue Kirke
Frue Kirkeplads 3
Samarbejdspartner
Forlaget Silkefyret og Vor Frue Kirke
Pris:
60 kr. eller stjernebillet
Pris for unge under 30:
30 kr. eller stjernebillet
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer