Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

Flugt – oplev Carl Frode Tiller

Portræt Carl Frode Tiller
Foto: Lea Meilandt.

Juleaften besøger et forældrepar deres afdøde søns grav, og det bliver begyndelsen på en usædvanlig nat. Flugt af Carl Frode Tiller er en fortælling om relationen mellem mennesker og det, der binder de levende og døde sammen. Oplev forfatteren i en samtale med lektor Camilla Schwartz. Sprog: dansk/norsk.

Den norske forfatter Carl Frode Tiller er kendt herhjemme for romantrilogien Indkredsning I-III, som han blandt andet blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris for. Hans seneste roman, Flugt, udkom på dansk i marts 2023 og handler om de fraskilte forældre Elisabet og Sakarias, der juleaften besøger deres 12-årige søns grav. Det er meningen, at de efterfølgende skal gå hvert til sit, men det ender med at blive en højst usædvanlig nat for dem. Tiller væver menneskeliv sammen ved at skifte mellem synsvinkler i sin psykologiske skildring af relationerne mellem mennesker.

 

Du kan benytte din stjernebillet til dette arrangement - husk at booke en pladsbillet. Læs mere om stjernebilletterne her.

Arrangementet er støttet af Norla.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
11. juni 2023
Kl 13.00 - 14.00
Teater Katapult, Godsbanen
Skovgaardsgade 3
Pris:
90 kr. eller stjernebillet
Pris for unge under 30:
50 kr. eller stjernebillet
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer