Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

UDSOLGT Annas sang - bogkoncert

Billede af Benjamin Koppel og Cæcilie Nordby

Benjamin Koppel fortæller om baggrunden for Annas sang og lader musikken føre dig videre ind i Annas verden. Skuespiller Sofie Gråbøl vil recitere uddrag fra bogen, mens musikken flettes ind med Cæcilie Norby akkompagneret af Benjamin Koppel Quartet.

Benjamin Koppels debutroman Annas sang har i den grad taget anmeldere og læsere med storm. Familiekrøniken, der bygger på Benjamins grandtante Annas næsten 100-årige liv, har rørt folk over hele landet og har for mange været en af årets bedste læseoplevelser.

Bogen er i høj grad baseret på Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun nåede at fortælle om til Benjamin gennem en række samtaler i sine sidste leveår. Benjamin og Annas mange samtaler inspirerede ikke bare til romanen Annas sang, men også til et musikalsk værk Anna’s Dollhouse, hvor Benjamin har videregivet historierne til sangerinde og tekstforfatter Cæcilie Norby, der har poetiseret Annas fortællinger og sat tekst til Benjamins sangcyklus, der består af ni sange, som udkom samtidig med bogen.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
09. juni 2023
Kl 17.30 - 18.45
Rytmisk Sal, Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
Pris:
340 kr.
Pris for unge under 30:
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer