Praktisk info


Billetter
Der vil være særskilte billetter til de enkelte arrangementer, som kan købes her på siden. Arrangementerne findes desuden som events på vores Facebook. Programmet til LiteratureXchange indeholder også en række gratis arrangementer. De første billetter vil blive sat til salg i foråret 2021 og programmet opdateres herefter løbende på hjemmesiden.

Tid og sted
Festivalen bliver afholdt fra 10.-20. juni 2021 og foregår i hele Aarhus. Hovedscenerne er Godsbanen, Dokk1 og lokalbibliotekerne.

Program
LiteratureXchange laver et trykt program med alle festivalens arrangementer. Programmet bliver husstandsomdelt i Aarhus Kommune og alle programpunkter eksponeres på festivalens hjemmeside og markedføres via bibliotekets og Litteraturcentrets kanaler. Du kan se program og billeder fra de forrige år i arkivet.

Ekstern samarbejdspartner
Skal dit arrangement være en del af festivalens program? Se mere under Ekstern samarbejdspartner.

Frivillige
Vi er altid interesseret i ekstra kræfter til at afvikle festivalen. Henvend dig til frivillig-koordinator Lisbet Lautrup, hvis du er interesseret i at joine teamet.

LiteratureXchange på sociale medier
Du kan følge LiteratureXchange på FacebookInstagram og Twitter.

Presse
Find logoer, pressemateriale m.m. under Presse.Al fysisk undervisning på Folkeuniversitetet er aflyst til og med den 5. april som følge af corona-situationen.