Praktisk info

OBS! LiteratureXchange afvikles ikke i år!

Kære alle,


Vi har glædet os til LiteratureXchange 2020. Vi er derfor også meget ærgerlige over, at vi nu må melde ud, at vi ikke kan afvikle festivalen i år.

Vi har fulgt udviklingen omkring covid-19 og myndighedernes anvisninger tæt, og festivalens styregruppe har på den baggrund besluttet, at det ikke er muligt at gennemføre LiteratureXchange den 11.-21. juni 2020.

Vi står alle i en uvis situation, og det er vigtigt, at vi passer på hinanden og litteraturen.

Hvis I har spørgsmål eller andet, så send os endelig en mail. I kan finde kontaktoplysninger på litX.dk/kontakt

Tak til alle, der skulle have deltaget i festivalen, tak til samarbejdspartnere, fonde og sponsorer.

Vi ses i 2021!

Kærlige hilsener,
LiteratureXchange-teamet


____________


Billetter
Der vil være særskilte billetter til de enkelte arrangementer, som kan købes her på siden. Arrangementerne findes også som events på vores Facebook. Programmet til LiteratureXchange indeholder også en række gratis arrangementer. De første billetter vil blive sat til salg i foråret 2020 og programmet opdateres herefterløbende på hjemmesiden

Tid og sted
Festivalen bliver afholdt for tredje gang fra 11.-21. juni 2020 og foregår på forskellige af Aarhus' allerede etablerede scener. Hovedscenerne er Godsbanen, Dokk1 og lokalbibliotekerne.

Festivalen fandt sted anden gang fra 13.-23. juni 2019 og første gang den 14.-24. juni 2018. 

Program
LiteratureXchange laver et trykt program med alle festivalens arrangementer. Programmet bliver husstandsomdelt i Aarhus Kommune og alle programpunkter eksponeres på festivalens hjemmeside og markedføres via bibliotekets, Litteraturcentrets og Folkeuniversitets kommunikationskanaler. Du kan se program og billeder fra de forrige år i arkivet.

Ekstern samarbejdspartner
Skal dit arrangement være en del af festivalens program? Se mere under Ekstern samarbejdspartner.

Frivillige
Vi er altid interesseret i ekstra kræfter til at afvikle festivalen. Henvend dig til frivillig-koordinator Lisbet Lautrup, hvis du er interesseret i at joine teamet.

 
LiteratureXchange på sociale medier
Du kan følge LiteratureXchange på Facebook, på Instagram og på Twitter.

Presse
Find logoer, pressemateriale m.m. under Presse.