Gå til indhold
Indhold begynder her

Månedens forfatter

Billede af Fernanda Trías' bog

MÅNEDENS FORFATTER // FERNANDA TRÍAS

Fernanda Trías fra Uruguay er månedens forfatter i juni, og i samarbejde med Forlaget Aurora Boreal udlodder vi et eksemplar af hendes roman Lyserødt snask samt to billetter til arrangementet med forfatteren den 17. juni under LiteratureXchange.

Lyserødt snask er en foruroligende fortælling om en mystisk pest, hvis ødelæggelser skyller døde fisk op på strandbredden, evakuerer byens rigeste længere ind til landet og efterlader resten i forladte huse med strømafbrydelser og madmangel. I den hærgerede by møder læseren en kvinde, som ikke kun kæmper med pestens konsekvenser, men også med at forstå sin egen rolle i den usikre verden. Kvinden bruger sine dage på at skændes med sin mor, besøge sin indlagte eksmand og pleje den kronisk syge Mauro, der med sin konstante sult får kvinden til at søge aflukkede områder i sin søgen efter mad.  

Det er en poetisk roman, som er opbygget af fragmentariske perioder i kvindens liv, hvor man som læser får indblik i paradokser, dialoger og refleksioner over menneskelig adfærd, når verden ændrer sig, og ensomheden indtræffer. Lyserødt snask er et prisvindende værk, der vidner om et interessant forfatterskab, der har fokus på temaer som ensomhed og menneskets sammenbrud.

Bogen er oversat af Martin Windeløv.  

For at deltage i konkurrencen om Lyserødt snask skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi trækker lod om en vinder den 8. juni - vinderen bliver kontaktet direkte på mail. Er du allerede tilmeldt nyhedsbrevet, er du automatisk med i konkurrencen.

Du kan også opleve Fernanda Trías til et arrangement på spansk den 16. juni på spansk under LiteratureXchange 2023. Læs mere om og køb billet til arrangementerne her.

  • Arrangører
    Sponsorer