Gå til indhold
Indhold begynder her

Månedens forfatter

Bøger skrevet af Shahrnush Parsipur

MÅNEDENS FORFATTER // SHAHRNUSH PARSIPUR

Vi kan med stor fornøjelse præsentere iranske Shahrnush Parsipur som månedens forfatter. Hun er kendt for kultromanen Kvinder uden mænd, der udkom i 1990, endte som undergrundskultklassiker i hjemlandet og som læsersucces i Danmark, da den blev oversat til dansk for første gang i 2019. Nu kan du vinde romanerne, Frie oplevelser og Mænd fra forskellige civilisationer, som begge udkom på dansk tidligere i år.

Frie oplevelser handler om en kvinde og hendes forhold til en 20 år ældre mand, som hun møder en regnfuld dag i Teheran, om at fravælge familiens ægteskabsplaner og følge sine egne drømme. Mænd fra forskellige civilisationer skildrer en række mænd, der på trods af kulturelle forskelle og hver sin drivkraft synes at ligne hinanden.

Shahrnush Parsipur bor i eksil i Californien og har tidligere været fængslet i hjemlandet for at skrive systemkritisk og frit om kvinders seksualitet.

Bøgerne er oversat af Nazila Kivi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her for at være med i konkurrencen – vi trækker en vinder den 1. september. Vinderen får direkte besked pr. mail.

Er man allerede tilmeldt nyhedsbrevet, er man automatisk med i konkurrencen.

  • Arrangører
    Sponsorer