Gå til indhold
Indhold begynder her

Køb stjernebillet til LiteratureXchange 2023

Du kan allerede nu købe stjernebilletter til LiteratureXchange 2023, der giver adgang til en lang række arrangementer med internationale og danske forfattere på Dokk1, Godsbanen og andre steder i byen under LiteratureXchange 8.-18. juni 2023.

Med en stjernebillet får du adgang til alle arrangementer, der er markeret som stjernearrangementer i det trykte program og på hjemmesiden, og som blandet andet byder på forfattersamtaler, foredrag, boganbefalinger og meget mere. Med en stjerne+billet kan du også tag en ven, kæreste eller nabo med helt gratis.

Programmet for LiteratureXchange offentliggøres på litx.dk i foråret 2023, hvor du vil kunne finde en oversigt over alle stjernearrangementer her på siden.

Du kan løbende følge med i, hvilke forfattere du kan opleve til festivalen her.

Under festivalen har du mulighed for bare at møde op til arrangementet, men vi anbefaler, at du på forhånd booker en gratis pladsbillet via vores billetsalg, så du er sikret en plads. Stjernebilletten vises i døren inden arrangementet sammen med pladsbilletten.

 

Køb din stjernebillet allerede nu

En stjernebillet koster 500 kr.

Køb en stjerne+billet og tag en ven med

Med en stjerne+billet har du mulighed for at tage en ledsager med til stjernearrangementerne. Vi anbefaler ligeledes, at I booker pladsbillet til jer begge to.

En stjerne+billet koster 750 kr.

Stjernebilletter for unge under 30

Som noget nyt tilbyder vi også stjernebilletter og stjerne+billetter for unge under 30 til henholdsvis 250 kr. og 375 kr.

 

KØB STJERNEBILLET HER.

Med en stjernebillet får du adgang til disse arrangementer

  • Arrangører
    Sponsorer