Gå til indhold
Indhold begynder her

Praktisk info

Billetter
Der vil være særskilte billetter til de enkelte arrangementer, som kan købes her på siden. Arrangementerne findes desuden som events på vores Facebookside. Programmet til LiteratureXchange indeholder også en række gratis arrangementer, men tilmelding er obligatorisk via billetsalget. De første billetter bliver sat til salg i foråret 2024, og programmet opdateres herefter løbende på hjemmesiden.

Tid og sted
Festivalen bliver i 2024 afholdt den 19.-23. juni og foregår i hele Aarhus. Hovedscenerne er Godsbanen, Dokk1 og FO-Aarhus.

Program
Programmet for årets LiteratureXchange udkommer i et trykt program, der kan fås på bibliotekerne i Aarhus, Godsbanen, FO-Aarhus og hos mange af vores samarbejdspartnere. Programmet offentliggøres ligeledes på hjemmesiden samt formidles på de mange samarbejdspartneres sociale medier samt vores egne.

Ekstern arrangør
Skal dit arrangement være en del af LiteratureXchanges program? Se mere under Ekstern arrangør.

Frivillige
Vi er altid interesserede i ekstra kræfter til at afvikle de 5 dage med international litteratur. Henvend dig til frivilligkoordinator Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret i at blive en del af teamet.

LiteratureXchange på sociale medier
Du kan følge LiteratureXchange på Facebook og Instagram.

Presse

Find logoer, pressemateriale m.m. under Presse.

  • Arrangører
    Mediepartnere
    Strategiske samarbejdspartnere
    Sponsorer