Gå til indhold
Indhold begynder her

Cities Untold

Collage af de seks forfattertalenter, der er med i Cities Untold
22. september 2022

LiteratureXchange har i september 2022 besøg af seks unge forfattere fra henholdsvis Manchester, Aalborg og Aarhus i forbindelse med projektet Cities Untold. 

Cities Untold er et samarbejde mellem LiteratureXchange, Ordkraft og Manchester Literature Festival, hvor to unge forfattere fra henholdsvis Manchester, Aalborg og Aarhus er i residence i de tre værtsbyer. De to lokale forfattere fungerer som værter i deres respektive byer og planlægger en uges besøg i samarbejde med festivalarrangørerne. De unge forfattertalenter, som deltager i projektet er Billie Meredith, Safwat El-Sanossi, Marie Laurberg Nielsen, Selina Rom Andersen, Silas Toft Poulsen og Cassandra Marie Sørensen.

Temaet i 2022 er ’Hemmelige hemmeligheder’, og imens forfatterne er i byen, vil de sammen undersøge og indsamle byernes hemmeligheder. Byens borgere har også haft mulighed for at indsende deres egne hemmeligheder og historier om Aarhus, og efter opholdet omskriver forfatterne deres erfaringer til fiktion og arbejder med, hvordan de præsenterer deres værker for publikum på de tre festivaler – Ordkraft i april 2023, LiteratureXchange i juni 2023 og Manchester Literature Festival i oktober.

  • Arrangører
    Mediepartnere
    Strategiske samarbejdspartnere
    Sponsorer